KOLIKO hiljada evra?!

Izvor: Mondo, 24.Maj.2016, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOLIKO hiljada evra?!

Pripreme za Anastasijino punoletstvo su u punom jeku, a Ceca ne štedi kada je njena mezimica u pitanju.

Slavljeničina majka odlučila je da opravda nadimak s početka karijere koji je nosila po pesmi „Cvetak zanovetak“, pa je za svoju naslednicu naručila ruže iz Holandije, kao i crvenu haljinu sa istim cvećem.

"Ceca i Anastasija su rešile da cveće dominira na proslavi, koja je zakazana za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sutra u jednom beogradskom hotelu. Njih dve su izabrale aranžmane od belih i roze ruža iz Holandije, koje će mama Cecu da koštaju oko 12.000 evra! Da bi sve bilo u tom stilu, Anastasija je odlučila da ponese dugu crvenu haljinu s crvenim ružama. Oko ponoći skinuće jedan deo, pa će haljina postati kratka", rekao je izvor blizak Ražnatovićevima za "Kurir".

A kad je reč o hrani, biće raznovrsna. Očekivano, reč je o švedskom stolu, na kome će biti domaći i strani specijaliteti, a ogromna torta će biti ukrašena belim mašnama. Za muziku će biti zaduženi Aleksandra Prijović, Dragi Domić i Saša Matić, ali će se sigurno mikrofona latiti i ostale zvanice sa estrade.

"Ceca je angažovala buduću snajku Lepe Brene, kao i Domića. Ceca obožava ovog pevača, koji je pevao i na proslavi Veljkovog punoletstva. 'Grandovi' pevači odlučili su da ništa ne naplate Ceci jer žele da to bude njihov poklon Anastasiji. Zapevaće i Saša Matić, koji je slavljeničina želja", otkriva izvor.

Ipak će izgleda najviše poklona (ili barem najskupljih) za punoletstvo Anastasija da dobije od mame...

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.