Izvor: Blic, 24.Jun.2017, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I DA NISI,JESI I U CRNOM TI SI SEKSI Pogledajte kako je Ceca oduševila odevnom kombinacijom i zavodljivom igrom

Folk zvezda Ceca Ražnatović održala je sinoć veliki koncert pred publikom u Subotici. Među prisutnima i vernim fanovima, u prvim redovima stajale su i njene mlađe kolege koje su oduševljeno sa svojim pratiocima podelile snimke na kojima Ceca izvodi svoj hit "Autogram".

Primetno je da Ceca izgleda fantastično u crnoj kreaciji sa resama, a taktovi njene pesme i sjajna publika su je poneli pa je i zaigrala uz svoju numeru. I ko kaže da Ceca na sceni ne praktikuje igru? I te kako praktikuje, samo kada je dobro raspoloženje i atmosfera ponesu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KLEKNULA JE I SVI SU PALI U TRANS! Ceca na kolenima otpevala jednu od svojih NAJTUŽNIJIH pesama! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jun.2017

Ceca Ražnatović sinoć je nastupila u Subotici i zajedno sa raspevanim i oduševljenim fanovima napravila pravi spektakl!..Folk zvezda je delić sjajne atmosfere podelila sa prijateljima i pratiocima na društvenim mrežama, na radost svih onih koji su bili uskraćeni da svoju omiljenu pevačicu slušaju...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.