Izvor: Scandal.rs, 02.Maj.2016, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farmeri ne mogu da odole: Počeli da prognoziraju ko napušta imanje (video)

Farmeri zaista nemaju mira, pa su odlučili da prognoziraju ko će večeras napustiti najpoznatije imanje u regionu.

Filip Đukić, Lepi Mića, Stefan Jakovljević i Jelena Golubović ćaskali su u sobi, a onda su počeli da pričaju o večerašnjem izbacivanju sa imanja.

“Večeras će biti brutalno. Ima da bude 75:25 za Maksu. Ceca ispada lagano”, rekao je Mića.

“Kako da ne. Ja sam pozvala armiju mojih navijača, svi će da glasaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << za nju i ostaće”, nadovezala se Jelena, a onda se uključio Stefan:

“Daj, Jelena, ćuti. Pozivala si i za mene pa sam ispao.”

“Oni su čuli da ćeš ti da me postaviš za gazdaricu, pa su okrenuli glasove. Bolje im je da me gledaju kao gazdaricu, to je bar jasno. Evo, videćete večeras”, bila je uporna Golubovićeva.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Farmeri ne mogu da odole: Počeli da prognoziraju ko napušta imanje (video)

Izvor: Svet, 02.Maj.2016

Farmeri zaista nemaju mira, pa su odlučili da prognoziraju ko će večeras napustiti najpoznatije imanje u regionu.. Filip Đukić, Lepi Mića, Stefan Jakovljević i Jelena Golubović ćaskali su u sobi, a onda su počeli da pričaju o večerašnjem izbacivanju sa imanja.. “Večeras će biti brutalno....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.