Evo kako je Ceca Ražnatović proslavila svoj 18. rođendan

Izvor: Tracara.com, 25.Maj.2016, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako je Ceca Ražnatović proslavila svoj 18. rođendan

Ceca seče tortu na svom 18. rođendanu 1991. godine (foto: Screenshot) Večeras je velika žurka kojom će Anastasija Ražnatović proslaviti svoje punoletstvo. Tinejdžerka spektakularnim slavljem u hotelu Hayatt proslavlja važan rođendan, a pre 25 godina i njena majka Svetlana Ceca Ražnatović je takođe okupila mnogo poznatih gostiju na svojoj proslavi 18. rođendana. Kako prenosi Telegraf, 1991. godine Ceci je slavlje u jednom restoranu na Dorćolu organizovao njen tadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << menadžer Vlada Perović. Mlada pevačica, koja je tada počinjala karijeru, proslavila je u krugu prijatelja i saradnika, a od kolega su sa njom radost podelili Šaban Šaulić, Vera Matović, Branka Sovrlić, Zorica Brunclik i mnogi drugi. Delove atmosfere sa slavlja Ceca je prikazala u spotu za numeru Hej vršnjaci, a dok ne vidimo detalje Anastasijine proslave, pogledajte  kako je to izgledalo pre 25 godina kada je njena majka postala punoletna.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

(FOTO) SRPSKI GLAMUR: Evo kako se Anastasijini gosti provode na žurki godine

Izvor: Kurir, 25.Maj.2016

...Veliki broj zvanica je pristigao a slavljenica je zablistala u prelepoj haljini..Fotografije sa punoletstva se dele po društvenim mrežama pa možemo videti i kakva je atmosfera unutar sale..Anastasijin ujak Milan Marinković uživa u društvu lepše polovine, pevačice Gabrijele Pejčev..A photo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.