Divljao po imanju: Mića pljuvao Cecu po dvorištu! (video)

Izvor: Svet, 30.Maj.2016, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divljao po imanju: Mića pljuvao Cecu po dvorištu! (video)

Zadruga je od farmera danas tražila da se izjasne o gazdovanju Lepog Miće koje se sutra završava.
Sastanak je počeo mirno i celim tokom je takav i bio, sve do samoga kraja, kada je bivša modelsica Svetlana Ceca Jovanović ovonedeljnog gazdu izvela iz takta.
Ona ga je prozvala zato što je Zorici Marković Kevi dao paklicu cigareta.
Mića je tog trenutka krenuo da histeriše, završio sastanak, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << onda izašao napolje i krenuo da pljuje Cecu.
“Pi*ka ti materina bezobrazna. J*bem te usta ona blesava. Ne obraćaj mi se više. J*bo ti on majku u usta”, vređao je Mića.
Bivša modelsica je pokušala da mu sve objasni, ali nije uspela da dođe do reči od Mićinih sočnih psovki.
On joj je rekao da je izgubila prijatelja za sva vremena.
frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Divljao po imanju: Mića pljuvao Cecu po dvorištu! (video)

Izvor: Scandal.rs, 30.Maj.2016

Zadruga je od farmera danas tražila da se izjasne o gazdovanju Lepog Miće koje se sutra završava...Sastanak je počeo mirno i celim tokom je takav i bio, sve do samoga kraja, kada je bivša modelsica Svetlana Ceca Jovanović ovonedeljnog gazdu izvela iz takta...Ona ga je prozvala zato što je Zorici...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.