DUEL SEVE I CECE: Obračun u Vojvodini!

Izvor: Kurir, 30.Avg.2015, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUEL SEVE I CECE: Obračun u Vojvodini!

Ceca Ražnatović nastupila je u Zrenjaninu pred 50.000 ljudi, dok je Severina Vučković, koju su iz bekstejdža podržali Kojići, u Novom Bečeju okupila deset hiljada manje

Ceca Ražnatović i Severina Vučković pevale su u petak veče na samo pedeset kilometara razdaljine. Folk diva nastupila je na Danima piva u Zrenjaninu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dok je zvezda iz Hrvatske pevala na Velikogospojinskim danima u Novom Bečeju.

Obe su svojim hitovima prodrmale Vojvođane. Ražnatovićeva je na Gradskom trgu okupila 50.000 ljudi, dok je na Sevin koncert došlo 10.000 manje.

Inače, miljenica Gospojine potrudila se da, naročito muškom delu publike, priredi ugođaj za oči i uši, ali je i sa ženama ostvarila fantastičnu komunikaciju.

- Di ste, luđaci moji? Puno vas volim. Ovo je dobra noć predosjećam - poručila je na početku Seve publici.

Njen nastup sa interesovanjem je u bekstejdžu posmatrala i porodica Kojić, njen dečko Igor, njegov tata Keba i mama Olja. Dok je buduća snajka pevala, oni su slušali i uživali. Pred kraj koncerta, Seve je na scenu pozvala Kebu. Nemajući kud, folker se latio mikrofona, „dodao gas, gas“ i atmosferu doveo do usijanja zapevavši „Imao sam“.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ceca zapalila Banat, a Severina Bačku

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2015, 08:49

Svetlana - Ceca Ražnatović na Danima piva u Zrenjaninu okupila je 50.000 fanova i tako priredila spektakl za pamćenje, dok je 50-ak kilometara dalje na Veliku Gospojinu Severina Vučković pevala pred 10.000 ljudi manje...Uprkos tome što su građani Zrenjanina i Novog Bečeja izrazili nezadovoljstvo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.