DANAS JE NJEN DAN: Evo šta je Cecina ćerka PRVO objavila kao PUNOLETNA! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Maj.2016, 01:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANAS JE NJEN DAN: Evo šta je Cecina ćerka PRVO objavila kao PUNOLETNA! (FOTO)

Ćerka folk zvezde Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović, danas slavi punoletstvo i ovaj događaj je već duže vreme jedna od glavnih tema u medijima. Tom prilikom oglasila se i slavljenica putem društvene mreže, odmah nakon ponoći.

Glamurozna proslava zakazana je za večeras, međutim, ono što je sve zanimalo jeste da li će se Anastasija oglasiti i šta će prvo objaviti na društvenim mrežama kada postane 18-godišnjakinja.

Cecina mezimica se oglasila na >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Instagramu i postavila fotografiju kojom sve govori. Iako Anastasija nije na slici, objava je za samo jedan sat dostigla oko 3.000 lajkova, uz pregršt rođendanskih čestitki u komentarima.

A photo posted by Anastasija Ražnatović (@raznatovicanastasija) on May 24, 2016 at 3:23pm PDT

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EVO ŠTA ĆE CECINA ĆERKA URADITI S PARAMA OD ROĐENDANA: Šta će sada reći svi koji je ismevaju?! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Maj.2016

Velikom žurkom koja se večeras održava u hotelu "Hajat", Anastasija Ražnatović će proslaviti 18. rođendan, a ćerka Cece Ražnatović je odlučila da deo novca koji dobije na poklon, domu za decu bez roditelja u Zvečanskoj...- U Srbiji je običaj da se za 18. rođendan masovno poklanja novac,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.