Cecin sin nije kriv za tuču ispred njihove kuće

Izvor: Kurir, 27.Maj.2015, 06:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cecin sin nije kriv za tuču ispred njihove kuće

Sukob Cecinog sina s grupom mladića dogodio se kad je on ispred kuće krenuo da isprati tadašnju devojku Mašu Terzić

BEOGRAD - Veljko Ražnatović, sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović, neće odgovarati za incident koji se u maju prošle godine dogodio ispred njihove kuće u Ulici Ljutice Bogdana, pošto je tužilaštvo odustalo od postupka.

- Postupak je posle prikupljanja dokaza obustavljen - kratko je za Kurir potvrdio Veljkov zastupnik, advokat >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Miša Petrovski.

Podsetimo, sukob Cecinog sina s grupom mladića dogodio se kad je on ispred kuće krenuo da isprati tadašnju devojku Mašu Terzić. Kako je ranije rekao na saslušanju, mladići su iz čista mira počeli da ih gađaju kamenicama i Veljko je tada, prema sopstvenim rečima, pokušao da zaštiti devojku, nakon čega je došlo do gurkanja.

- Osim saslušanja Veljka, koji je u to vreme bio maloletan, pa je postupak vođen pred tužiocem za maloletnike, prikupljeni su i drugi dokazi. U tužilaštvo je stigao i izveštaj Centra za socijalni rad, koji je potpuno afirmativan za Cecinog sina, tako da nije bilo svrhe da tužilac izriče meru pojačanog nadzora ili neku sličnu - kaže izvor Kurira.

(J. S.)
Pogledaj vesti o: Ceca,   Incident

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.