Ceca progovorila ono o čemu je čitav život ćutala!

Izvor: NaDlanu.com, 30.Avg.2014, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca progovorila ono o čemu je čitav život ćutala!

Pevačica je otvorila vrata svog doma na Kipru ali ne samo to!

Tamo je ugostila ekipu emisije Ekskluziv u kojoj ćete reportažu iz Cecine vile moći da pogledate u dva nastavka: u ponedeljak 01.i utorak 02. septembra od 18.20h na TV Prva. U atmosferi prelepog morskog ambijenta govorila je o porodici, begu od stresnih situacija, pričama da je sinu Veljku zabranila izlaske i ukinula džeparac i odluci da kupi kuću na Kipru u čemu joj je pomogao bivši dečko Romane Panić, advokat >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Fotos Pitađis. U sklopu imanja koje poseduje nalazi se i crkvica koja svojom lepotom naročito budi pažnju turista.

- Crkva je bila izgrađena kada sam kupila nekretninu i prodavala se u sklopu placa koji sam kupila 2006. godine – rekla je Ceca za Ekskluziv i otkrila da se nakon višenedeljnog posta pričestila na Veliku Gospojinu.

- Postila sam i ceo Petrovdanski post pa mi ni ovaj Velikogospojinski nije teško pao. Svaki post me duhovno i fizički preporodi – dodala je popularna pevačica u razgovoru za Exkluziv.

Izvor: Pulsonline
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Ceca progovorila o onome o čemu je čitav život ćutala!

Izvor: NaDlanu.com, 30.Avg.2014

Pevačica je otvorila vrata svog doma na Kipru ali ne samo to!..Tamo je ugostila ekipu emisije Ekskluziv u kojoj ćete reportažu iz Cecine vile moći da pogledate u dva nastavka: u ponedeljak 01.i utorak 02. septembra od 18.20h na TV Prva. U atmosferi prelepog morskog ambijenta govorila je o porodici,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.