Ceca ponovo uvećala grudi?

Izvor: Tracara.com, 04.Okt.2015, 02:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca ponovo uvećala grudi?

Svi gledali u pevačicin dekolte (foto: telegraf) Ceca Ražnatović već drugu sezonu je jedan od članova žirija Pinkovih zvezda, tako da svake subote gledamo pevačicu u ovoj ulozi. U novoj epizodi ovog takmičenja svi su primetili da je Cecin dekolte bujniji nego ranije. Pevačica je obukla zelenu haljinu koja ističe njene grudi, koje su kako se čini veće nego ikada. >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Grudi veće nego ranije (foto: Pink) Da li se Ceca podvrgla novoj estetskoj korekciji i još više uvećala poprsje, ili je u pitanju optička varka zbog kreacije koju je odabrala ne znamo, ali svakako ovaj prizor nikog nije ostavio ravnodušnim. Šta vi mislite, da li je Ceca ovog puta preterala?  

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

VIDEO: S ovim dekolteom, Cecu niko neće slušati

Izvor: Vesti-online.com, 04.Okt.2015

Svetlana Ražnatović je na snimanje nove epizode "Pinkovih zvezda" došla tako obučena da je retko ko mogao da zadrži pogled u visini njene glave...Članica žirija Ceca Ražnatović je izabrala zelenu haljinu s ogromnim dekolteom, u kojoj je iznenadila sve, a naročito takmičare koji treba da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.