Ceca podržala Vučića na sastanku sa ženama (VIDEO)

Izvor: Tracara.com, 28.Mar.2017, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca podržala Vučića na sastanku sa ženama (VIDEO)

Ceca javno podržala Vučića (foto: Tanjug) Mnoge poznate ličnosti pružile su svoju podršku predsedničkim kandidatima na predstojećim izborima, a jedna od onih koje podržavaju Aleksandra Vučića je i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović. U jeku je kampanja za predsedičke izbore koji se održavaju u nedelju, a Vučić je danas u Sportskom centru ‘Šumice’ održao >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << skup pred pripadnicama lepšeg pola i obećao im da će, ukoliko postane predsednk Srbije, ‘one biti jednako tretirane kao muškarci i da niko neće moći da ih maltretira’, prenosi N1. Na skupu podrške Vučiću govorila je i Ražnatovićeva, koja je objasnila da će glasati za njega jer ga poznaje duže od 20 godina, i da zna njegovu celu porodicu i to kakav je on čovek. “On mnogo radi i mnogo toga je učinio i to je čovek kojem treba da budemo vetar u leđa. Da ga podržimo”, rekla je okupljenim ženama Ceca i kao poruku uputila stih svoje pesme: “Isuse, daj mu lavlje srce”.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Odmah se oglasila i Karleuša: Evo šta kaže o Cecinoj podršci Vučiću

Izvor: Tracara.com, 28.Mar.2017

Nove Karleušine prozivke (foto: Facebook.com/pg/jkdiva) Kako smo ranije preneli, na danas održanom skupu podrške predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću, pojavila se i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, koja mu je uputila poruku stihovima svoje pesme “Isuse, daj mu lavlje srce”. Očekivano,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.