Ceca planira SPEKTAKULARNU proslavu za punoletstvo svog prvenca!

Izvor: Press, 01.Nov.2014, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca planira SPEKTAKULARNU proslavu za punoletstvo svog prvenca!

Folk diva planira spektakularnu proslavu 18. rođendana svog prvenca, platiće oko 15.000 evra!
Veljko Ražnatović proslaviće 10. decembra punoletstvo, a njegova majka Svetlana Ražnatović Ceca već priprema veliko slavlje.
Ona planira da ugosti više od 150 ljudi, pa žurku neće praviti u svojoj vili, već traga za prostorom koji bi mogla >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da iznajmi. U planu je da se u krugu porodice, prijatelja i školskih drugova Cecine dece, napravi slavlje na kom će zapevati "pola estrade".

Veljko će imati i vatromet koji stiže iz inostranstva, i košta oko 2.000 evra, piše "Kurir". Svetlana Ražnatović nije bila dostupna za komentar novinarima tog lista.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GLAMUR: Ceca za Veljkovo punoletstvo daje 15.000 evra!

Izvor: Kurir, 01.Nov.2014

Svetlana Ražnatović traga za prostorom u kome će za 18. rođendan svog sina okupiti rodbinu i prijatelje, i gde će pored nje zapevati pola estrade..Svetlana Ceca Ražnatović poslednjih dana preokupirana je pripremama oko proslave punoletstva sina Veljka, koji će 10. decembra napuniti 18 godina...Pevačica...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.