Ceca peva u Makedoniji, grad blokiran, gradonačelnik priredio doček! (foto/video)

Izvor: Scandal.rs, 28.Avg.2016, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca peva u Makedoniji, grad blokiran, gradonačelnik priredio doček! (foto/video)

Nakon niza fantastičnih koncerata širom regiona, Svetlana Ceca Ražnatović večeras nastupa u Makedoniji u gradu Makedonska Kamenica.

Ceca je u Skoplje stigla ranije kako bi se pripremila za nastup, a osoblje hotela u kom boravi, dočekalo ju je sa buketom cveća.

Takođe, kako navodi portal pink.rs, pred sam koncert, upriličen je prijem kod >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << gradonačelnika Makedonske Kamenice, Darka Mitevskog.

On je Cecu upoznao sa istorijatom ovog grada – da je to grad rudara i da je njegova zaštitnica Majka Bogorodica Trojeručica – što je najveću balkansku folk zvezdu, koja je i sama veliki vernik, veoma oduševilo.

Koliko je Ceca popularna u Makedoniji, pokazuje i to da je ulaz u ovaj grad blokiran i da se prostire kolona od oko 20 kilometara.

Ceca je izašla na binu pred 15.000 ljudi koji su uzvikivali njeno ime, a nastup je započela pesmom “Poziv”.

Pre nego što se pojavila na bini Ceca se fanovima obratila i putem Tvitera i Instagrama.

“Sat vremena do koncerta! Vidimo se”, napisala je Ceca na društevnim mrežama.

Фотографија корисника CECA (@craznatovic_official) дана 28. Авг 2016. у 12:02 PDT

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ceca peva u Makedoniji, grad blokiran, gradonačelnik priredio doček! (foto/video)

Izvor: Svet, 28.Avg.2016

Nakon niza fantastičnih koncerata širom regiona, Svetlana Ceca Ražnatović večeras nastupa u Makedoniji u gradu Makedonska Kamenica.. Ceca je u Skoplje stigla ranije kako bi se pripremila za nastup, a osoblje hotela u kom boravi, dočekalo ju je sa buketom cveća.. Takođe, kako navodi portal pink.rs,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.