Ceca otkrila svoj omiljeni slatkiš

Izvor: Blic, 25.Avg.2015, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca otkrila svoj omiljeni slatkiš

Folk diva nastupiće u Zrenjaninu gde će održati spektakularni koncert na gradskom trgu

Danas je u hotelu "Falkenštajner" u Beogradu održana konferencija za medije povodom jubilarnog festivala "Dani piva" koji će se po 30. put održati u Zrenjaninu. Manifestacija počinje 26. i trajaće do 30. avgusta.

Velikom broju medija obratio se gradonačelnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Zrenjanina Čedomir Janjić koji je istakao da mu je posebno zadovoljstvo što će Srbija konačno moći da vidi da je njegov grad najbolje mesto za odličan provod i uživanje.

CECA VOLI ŠTRDULU

Banatski kraj je poznat po najboljim štrudlama koje smo degustirali na press konferenciji folk dive. Zanimalo nas je da li je i sama ljubitelj štrudli, ali i kakva je kao domaćica.

- Moram vam priznati da obožavam štrudlu, ali je ne mesim kod kuće - nasmejala se Ceca.

Na našu opasku da će nakon štrudle sa makom poželeti i da se sama okuša u mešenju, ona je dobacila.

- Teško, teško da će se to desiti.

Zvezda ovog festivala sasvim sigurno je folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, koja je prisutnim novinarima otkrila da se izuzetno raduje koncertu u Zrenjaninu.

- Dvadeset četiri godine nisam nastupala u Zrenjaninu i zaista mi je čast da se ponovo pojavim pred publikom u tom gradu. S obzirom na to da ovaj festival ima dugu tradiciju verujem da ćemo se za ovaj jubilarni, trideseti rođendan, odlično provesti svi zajedno - rekla je Ceca, koja će na renoviranom gradskom trgu, na koji je gradonačelnik posebno ponosan, zapevati 28. avgusta u 22 sata.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ceca u ovom gradu nije pevala 24 godine!

Izvor: Tracara.com, 25.Avg.2015

Foto: Mitar Mitrović – PR Danas je u hotelu Falkenštajner u Beogradu održana press konferencija povodom jubilarnog festivala Dani piva koji će se po trideseti put održati u Zrenjaninu. Manifestacija počinje 26. i trajaće do 30. avgusta. Velikom broju medija obratio se gradonačelnik Zrenjanina...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.