Ceca održala koncert u Istočnom Sarajevu pred 25.000 ljudi

Izvor: Večernje novosti, 31.Avg.2014, 02:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca održala koncert u Istočnom Sarajevu pred 25.000 ljudi

„Dobro veče Sarajevo, dobro veče dragi ljudi“ reči su kojim je Ceca pozdravila više od 25.000 ljudi na Slavijinom stadionu u Istočnom Sarajevu. Pesmom „Nevaljala“ počela je koncert. Nakon čega je usledila pesma „Lepi grome moj“. Ceca nije krila oduševljenje, kao ni pubilika u Istočnom Sarajevu. Iako je početak koncerta najavljen za 20 časova, počeo je u 21:30. Hladno vreme i sat i po čekanja nisu pokvarili >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << raspoloženje publike koja je ovacijama pozdravila divu. Pevačica je pred publiku izašla u kožnim pantlonama i belom sakou. Ona nije propustila priliku ni da pomene svoju saradnju sa sarajevskim autorima, pa je pre pesme „Zaboravi“ napomenula - „Ovo je pesma koju je napisao vaš sugrađanin, Dino Merlin“. Ovaj događaj je okarakterisan kao koncert sezone, jer je to prvi put posle rata u BiH da Ceca gostuje u ovom delu BiH. Događaj zbog toga mesecima puni novinske stupce pa je izazvao pažnju u celom regionu. Mediji su izveštavali o pretnjama koje su, navodno, upućivane Ceci od strane Bošnjaka iz Sarajeva. Kako je događaj okarakterisan kao rizičan policija je ceo dan obezbeđivala sve prilaze stadionu, te proveravala okolinu. A publika, pa i ona VIP, kao i novinari su provereni pre samog ulaza na koncert. „Znam da će nam biti sjajno, zašto bi bilo ko pravio probleme na koncertu, posebno na Cecinom, verujem da ćemo svi uživati u dobroj muzici“- rekao je Marko Stanković iz Istočnog Sarajeva, pre samog početka kocerta. Na Slavijin stadion publika je počela pristizati već od 17 časova. A zbog kolone automobila i pešaka isključeni su semafori u blizini, pa je policija regulisala saobraćaj, kako bi se smanjila gužva. Da je publika u Istočnom Sarajevu zaista želela njen koncert moglo se osetiti po atmosferi u ovom gradu, naime u pojedinim kafićima ceo dan je svirala Cecina muzika. „Više puta sam bio na njenom koncertu, svaki put je bilo sjajno, ali sada mi je posebno drago jer imam priliku da odem na njen koncert u svom gradu“- kaže Miloš Šarenac, iz Istočnog Sarajeva. Iako je Sarajevska publika negodovala zbog dolaska Cece u ove krajeve, jer se, u Sarajevu, njen pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan smatra ratnim zločincem, mnoge Sarajlije su ipak došle da slušaju svoju omiljenu pevačicu. Ceca je sletela u Sarajevo helikopterom Vlade RS, a koncert je direktno prenosila RTRS.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ceca mahala srpskom zastavom u Sarajevu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 31.Avg.2014

Popularna pevačica je sinoć održala spektakularan koncert pred 25.000 fanova na stadionu u Lukavici, a koncert je trajao dva i po sata..Na spektakularnom koncertu koji je sinoć održala u Istočnom Sarajevu pred oko 25.000 ljudi, Ceca Ražnatović je, dok je izvodila numeru “Da raskinem sa njom”...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.