Ceca i Miroslav pevaju u Guči

Izvor: Blic, 24.Jul.2014, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca i Miroslav pevaju u Guči

Na Saboru trubača u Guči (6-10. avgust) nastupiće Ceca Ražnatović, Miroslav Ilić i Manjifiko. Publika će moći da uživa i u koncertima majstora trube Dejana Petrovića, Dejana Lazarevića, Dejana Jevtića. Zvezde sabora: Očekuje se da ove godine obore rekord

Organizator je odlučio da angažuje Cecu i Miroslava jer su njihovi koncerti bili najposećeniji na prethodnim saborima, a ove godine, s obzirom na to da su njih dvoje u varošici trube istovremeno, očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se rekordan broj gostiju.

Ceca će nastupiti u četvrtak u 23 časa na glavnoj bini, dok je nedelja rezervisana za Manjifika i Miroslava. Njihov nastup trajaće od 20 do 22 časa.

- Sve je spremno da trube zagrme! Trudili smo se da opipamo puls saboraša prethodnih godina i u skladu s tim smo formirali listu učesnika. Najbolji sa estrade i najbolji iz trubačkih voda nastupiće u Guči - kaže direktor Kulturnog centa u Guči Adam Tadić.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Ceca,   Guča

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Guča 2014: Miroslav Ilić i Ceca Ražnatović na Saboru trubača u Guči

Izvor: Svet plus, 24.Jul.2014

Na Saboru trubača u Guči, koji će se održati od 6. do 10. avgusta pevaće Ceca Ražnatović, Miroslav Ilić i Manjifiko. Pored njih publika će moći da uživa i u koncertima majstora trube Dejana Petrovića, Dejana Lazarevića i Dejana Jevtića.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.