Ceca: Željko me je oblikovao kao ženu i pomogao kreativnim savetima

Izvor: Story, 19.Maj.2015, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca: Željko me je oblikovao kao ženu i pomogao kreativnim savetima

Pevačica Svetlana Ražnatović Ceca ima stotine hiljada fanova širom sveta. Sada se osvrnula na svoje početke, kada je još kao veoma mala devojčica sanjala da postane zvezda.

Foto: Printskin Jutjub

Ceca je u emisiji Premijera otkrila kako se svako veče pred spavanje molila da joj se ostvari najveća želja da postane muzička zvezda i da snima albume. Veliku podršku pružili su joj roditelji i sestra >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << ali i pokojni suprug Željko Ražnatović.

- Ogromnu podršku sam imala u mom pokojnom suprugu, koji me je oblikovao i kao ženu i kao osobu. Jako mi je pomogao svojim kreativnim savetima-  rekla je Ceca u emsiji.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

CECA Arkan me je oblikovao kao zenu i pruzao mi je ogromnu podrsku

Izvor: medio.rs, 19.Maj.2015

Pevačica je naglasila da joj je pokojni suprug izuzetno pomogao kreativnim savetima..Ceca Ražnatović nedavno je imala još jedan uspešan nastup, i to u Cirihu. Njen koncert u ovom švajcarskom gradu pratila je ekipa emisije “Premijera”, koja je i razgovovarala sa folk zvezdom...Ceca je pričala...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.