Ceca Ražnatović progovorila o zdarvstvenim problemima (video)

Izvor: Svet, 24.Jul.2016, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca Ražnatović progovorila o zdarvstvenim problemima (video)

Ceca Ražnatović održala je spektakularni koncert u Plovdivu, gde je doživela ogroman uspeh, a pažnja koju su joj poklonili fanovi duboko ju je dirnula.
“To su sve divne stvari, stvari koje mene usrećuju. Svaki taj čin pokazuje ogromno poštovanje prema mom radu i mojoj ličnosti, tako da uvek iz Bugarske uvek ponesem sjajne utiske”, otkrila je Ceca za emisiju “Premijera”.
Pevačica je tokom izvođenja pesme “Zabranjeni grad” zaplakala ponesena >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << emocijama.
“Za mene je to bio, onako, intenzivan doživljaj. Krenule su mi suze, a to je bilo na početku koncerta”, kaže Ceca, koja je prokomntarisala i glasine da će pauzirati sa nastupima usled problema sa glasniim žicama.
“Ko šta radi, ja samo demantujem gluposti i budalaštine. Očigledno im treba samo mašta, a za istinu nešto drugo što ne mogu da izgovorim. Napisati takvu neistinu da ja imam endokrinološki problem i da otkazujem nastupe, direktno utiče na moju egzistenciju. Bogu hvala, nemam nikakviih problema sa svojim glasnicama”, kaže pevačuca.
frameborder="0" allowfullscreen>

Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ceca Ražnatović progovorila o zdravstvenim problemima (video)

Izvor: Scandal.rs, 24.Jul.2016

Ceca Ražnatović održala je spektakularni koncert u Plovdivu, gde je doživela ogroman uspeh, a pažnja koju su joj poklonili fanovi duboko ju je dirnula...“To su sve divne stvari, stvari koje mene usrećuju. Svaki taj čin pokazuje ogromno poštovanje prema mom radu i mojoj ličnosti, tako da uvek...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.