Ceca Ražnatović danas obeležava Svetog Nikolu

Izvor: Blic, 19.Dec.2014, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca Ražnatović danas obeležava Svetog Nikolu

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović danas obeležava krsnu slavu Svetog Nikolu.

Dom Ražnatovića je u toku dana posetio sveštenik koji je osveštao kolač, a kasnije je usledio i porodični ručak.

Celog jutra su tekle pripreme, kako ne bi ništa nedostajalo za zvanice koje se očekuju večeras. Pošto je pevačica pozvala mnogo zvanica, danas je u njihovom domu došlo još stolica i ostalih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << potrepština kako ništa ne bi zahvalilo.

Ceci će večeras doći mnoge poznate ličnosti, prijatelji i porodica kako bi u krugu najmilijih proslavila krsni dan. Takođe, i prijatelji njene dece će uveličati događaj.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ceca Ražnatović danas slavi Svetog Nikolu

Izvor: Blic, 19.Dec.2014

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović danas slavi krsnu slavu Svetog Nikolu...Dom Ražnatovića je u toku dana posetio sveštenik koji je osveštao kolač, a kasnije je usledio i porodični ručak...Celog jutra su tekle pripreme, kako ne bi ništa nedostajalo za zvanice koje se očekuju večeras. Pošto...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.