Ceca Ražnatović: Svadba Željka i Jovane je bila jedna od veselijih u mom životu

Izvor: Story, 19.Sep.2014, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca Ražnatović: Svadba Željka i Jovane je bila jedna od veselijih u mom životu

Pevačica je prenela svoje prve utiske iz šoua Pinkove zvezde, ali i otkrila kako se provela na svadbi Željka i Jovane Joksimović

Svetlana Ceca Ražnatović, foto: story press

Ceca Ražnatović nalazi se u žiriju takmičenja Pinkove zvezde, a za Telegraf >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << je prokomentarisala da li se po njenom mišljenju snašla u svojoj ulozi.

- Nisam čula komentare da sam najstroži član žirija. Trudim se da budem objektivna i da pomognem takmičarima da daju sve od sebe. Trema je prisutna, što je sasvim normalno. Znate kako, oni su znali ko će biti u žiriju, normalno je da imaju takvu reakciju, ali mi smo tu da ih opustimo. Svaki početak je težak. Ako neko ne uspe na ovom takmičenju, ne znači da neće na nekom drugom – kaže pevačica, koja kaže da nije imala tremu ni kada je ona počinjala svoju karijeru.

- Nikad, zaista nikad nisam imala tremu, jer sam uvek želela samo jedno – da imam ovakvu karijeru koju danas imam – dodaje Ceca.

Na pitanje o natpisima koji su se poslednjih dana pojavili u medijima, a tiču se svadbe Željka i Jovane, te tvrdnje da Čeda Jovanović nije želeo da sedi pored nje,

- Sve što ste pročitali, od početka do kraja je jedna neistina. Verujte mi, ništa od toga nije tačno. Ovo je bila jedna od veselijih svadbi u mom životu. Toliko na tu temu - zaključila je Ceca.

Izvor: Telegraf

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.