Ceca Ražnatović: Nikada ne bih išla gola!

Izvor: Svet plus, 21.Apr.2015, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca Ražnatović: Nikada ne bih išla gola!

Najpopularnija folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović prisustvovala je modnoj reviji svog prijatelja kreatora Boška Jakovljevića. Ona je na reviji ''merkala'' odevne kobinacije za svog sina Veljka.

Folk zvezde Ceca Ražnatović gledala je reviju Boška Jakovljevića iz prvog reda. ,,Moram da kažem da sam oduševljena Boškovom revijom, zato što nije oduzeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << u tim modelima muževnost muškarcu, a pride prati sve svetske modne trendove. Prosto da vam kažem mnoge stvari sam izmerkala za svog sina'', objasnila je Ceca.

Folk diva objasnila je da se ona i njena ćerka savetuju međusobno kada su odevne kombinacije u pitanju, kao i da Veljko, Anastasija i ona konsultuju međusobno kada su odevni predmeti u pitanju i priprema za neki događaj.

Kako najpopularnija pevačica važi za ikonu stila čije odevne kombinacije modni kritičari najčešće pozitivno komentarišu, ona tvrdi da joj nije bitno da li je ono što obuče markirano ili ne ako se ona u tome lepo oseća i ako joj pristaje. Na pitanje voditelja emisije ,,Exkluziv'' šta nikada ne bi obukla, Ceca je objasnila:,,Mnogo što šta bih obukla, ali nikada ne bih išla gola'', objasnila je folk diva kroz smeh.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Šta je to Ceca merkala za svog sina?

Izvor: Prva.rs, 22.Apr.2015, 08:52

Na reviji Boška Jakovljevića, nekadašnjeg modela i voditelja, a sada kreatora, našle su se brojne poznate ličnosti, među kojima i folk diva Ceca Ražnatović. Ona je bila oduševljena Boškovim kreacijama, a na samoj reviji koja ja inače otvorila beogradsku Nedelju mode , Ceca je nešto merkala...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.