CECA RAŽNATOVIĆ: Posle 24 godine pevam u Zrenjaninu!

Izvor: Kurir, 25.Avg.2015, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECA RAŽNATOVIĆ: Posle 24 godine pevam u Zrenjaninu!

24 godine nisam nastupala u Zrenjaninu i zaista mi je čast da se ponovo pojavim pred publikom u tom grad, rekla je pevačica

Danas je u Beogradu održana pres konferencija povodom jubilarnog festivala „Dani piva“ koji će se po trideseti put održati u Zrenjaninu. Manifestacija počinje 26. i trajaće do 30. avgusta.

Velikom broju medija obratio se gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je istakao da mu je posebno zadovoljstvo što će Srbija konačno moći da vidi da je njegov grad najbolje mesto za odličan provod i uživanje.

Zvezda ovog festivala sasvim sigurno je folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, koja je prisutnim novinarima otkrila da se izuzetno raduje koncertu u Zrenjaninu.

"Dvadeset četiri godine nisam nastupala u Zrenjaninu i zaista mi je čast da se ponovo pojavim pred publikom u tom gradu. S obzirom na to da ovaj festival ima dugu tradiciju verujem da ćemo se za ovaj jubilarni, trideseti rođendan, odlično provesti svi zajedno", rekla je Ceca, koja će na renoviranom gradskom trgu, na koji je gradonačelnik posebno ponosan, zapevati 28. avgusta u 22 sata.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.