CECA PROGOVORILA Otkrila sta znaci naslov njene pesme DIDULE

Izvor: medio.rs, 30.Jun.2016, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECA PROGOVORILA Otkrila sta znaci naslov njene pesme DIDULE

Svetlana Ceca Ražnatović je nedavno izdala novi album na kome se nalazi pesma neobičnog naslova, za koji su se mnogi pitali šta znači.

Pesma koja je privukla veliku pažnju i pre samog objavljivanja, upravo zbog neobičnog imena je - “Didule”.

Mnogi su se pitali šta ta reč, uopšte, znači, a sama Ceca je dala odgovor na to pitanje.

"Isto što i romale-romali, điđi-miđi... Uzgrad, tra-la-la, dečko, ti si otpevao svoje i ne mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << više da ti tolerišem ništa, ni da te trpim… Doviđenja, prijatno", rekla je pevačica.

Pored toga, ona je otkrila ono što mnoge zanima, a to je kada će se desiti koncert na Ušću, a to, nažalost, neće biti ove godine.

"Za dve godine će biti punih 30 godina mog postojanja na estradnoj sceni, tako da ću tada odraditi još jedan album i Ušće.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.