CECA PO SRPSKOJ TRADICIJI: Veljko će da preuzme slavu kad se oženi!

Izvor: Kurir, 21.Dec.2014, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECA PO SRPSKOJ TRADICIJI: Veljko će da preuzme slavu kad se oženi!

Iako je od nedavno punoletan, sin folk pevačice će morati još da čeka da bi i zvanično postao domaćin.

Folk zvezda Svetlana - Ceca Ražnatović slavi najveću srpsku slavu Svetog Nikolu. Tradiciju slavlja ponela je još iz kuće svojih roditelja. Kako kaže, imala je tu sreću da je i posle udaje nastavila da slavi istu slavu.

"To je i moja devojačka slava koju sam proslavljala u porodičnoj kući u Žitorađi, a kada sam se udala za Željka objedinili smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << proslavu ovog praznika. Od mene će slavu naslediti moj sin Veljko, kada za to dođe vreme. Najranije kad se oženi", kroz osmeh je rekla Ceca, kojoj je dan slave počeo onako kako običaji nalažu.

Sveštenik je u toku dana došao u dom Ražnatovića, gde je osveštao slavski kolač i zadržao se četrdesetak minuta, a zatim je usledio porodični ručak i lomljenje kolača.

Majka Mira i otac Slobodan došli su dan ranije kako bi joj pomogli oko priprema. Na posnom meniju su se našli: pijani šaran, morski plodovi, prebranac, sarmice s rakovima i druge đakonije.

Veljko dočekuje goste

Volim da učestvujem u svim tim divnim običajima koji prate organizaciju proslave, ali isto tako zbog brojnosti gostiju ne postoji šansa da sva ta jela pripremim sama. Uvek kažem da je jedino važno da svi gosti budu siti i zadovoljni - rekla je pevačica.

Na porodično slavlje su, pored familije, pozvani pevačicini prijatelji, ali i drugovi Cecine dece Anastasije i Veljka.
Pogledaj vesti o: Ceca,   Slava Sveti Nikola

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ceca: Veljko će preuzeti slavu tek kad se oženi

Izvor: Svet, 21.Dec.2014

Veljko Ražnatović će još morati da sačeka kako bi preuzeo domaćinstvo u svom domu na Svetog Nikolu, iako je već punoletan. I to sve dok se ne oženi, izjavila je za Blic njegova majka, Svetlana Ceca Ražnatović.. “To je i moja devojačka slava, koju sam proslavljala u porodičnoj kući u Žitorađi,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.