CECA: Ovo je istina o Arkanovom satu!

Izvor: Telegraf.rs, 19.Dec.2014, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECA: Ovo je istina o Arkanovom satu!

- Željkova želja za života bila je da Veljko dobije taj sat za 18. rođendan, i ja sam tu želju ispunila - rekla je folk zvezda

Pevačica Ceca Ražnatović otkrila je pravu istinu o satu koji je njen sin Veljko Ražnatović dobio na poklon za svoj 18. rođendan. Na pitanje da li ga je Veljko nasledio od oca Željka Ražnatović Arkana, folk zvezda je odgvorila sledeće.

- Da, Željkova želja za života bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je da Veljko dobije taj sat za 18. rođendan, i ja sam tu želju ispunila, a vrlo sam tužna što i on nije bio s nama na proslavi Veljkovog punoletstva. Materijalna vrednost nije važna – navela je Ceca u intervjuu za magazin “Puls”.

Foto: Instagram/V_Raznatovic

CECA: Pre ću da postanem baka, nego ponovo majka!

Kompletan intervju sa Cecom Ražnatović pročitajte u novom broju magazina “Puls”.

(Telegraf.rs/izvor: “Puls”)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

CECA: Ovo je istina o Arkanovom satu koji sam poklonila Veljku!

Izvor: Press, 20.Dec.2014, 01:04

. Pevačica Ceca Ražnatović otkrila je pravu istinu o satu koji je njen sin Veljko Ražnatović dobio na poklon za svoj 18. rođendan.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.