CECA: Nikad neću odvajati Srbiju i Crnu Goru! To je za mene jedno!

Izvor: Kurir, 25.Jul.2014, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECA: Nikad neću odvajati Srbiju i Crnu Goru! To je za mene jedno!

Mene mnogo veže sa Crnom Gorom, imam familiju, kumstava i mnogo prijatelja. Ja volim Crnu Goru i za mene su Srbija i Crna Gora jedno i ja to nikada neću odvajati

Svetlana Cece Ražnatović održala je koncert u najvećoj diskoteci u Budvi pred pet hiljada ljudi. Pevačica je rekla da mnogo voli CG i da je za nju vežu mnoga prijateljstvima.

"Mene mnogo veže sa Crnom Gorom, imam familiju, kumstava i mnogo prijatelja... Ja volim Crnu Goru i za mene su Srbija i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Crna Gora jedno i ja to nikada neću odvajati", rekla je Ceca.

Uvek kada nastupa u Budvi nastane pravi saobraćajni kolaps, pa se tako srpska diva prisetila da jednom prilikom ni sama nije mogla da stigne na nastup.

"Prošle godine ja nisam mogla da prođem do svog koncerta i sećam se da je jedan policajac rekao "a što ću vam ja, ne možete proći, zakrčeno je. Naravno stigla sam i bio je to odličan koncert", otkrila je Ceca.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

(VIDEO) Ceca: Za mene su Srbija i Crna Gora jedno, nikad ih neću odvajati!

Izvor: Press, 25.Jul.2014

- Mene mnogo veže sa Crnom Gorom, imam familiju, kumstava i mnogo prijatelja.. Ja volim Crnu Goru i za mene su Srbija i Crna Gora jedno i ja to nikada neću odvajati", rekla je Ceca.. .  . Kako zbog nastupa ove velike zvezde u Budvi uvek nastane haos u saobraćaju, tako je Ceca otrkila da jednom...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.