Izvor: Scandal.rs, 31.Maj.2016, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anastasija poručila hejterima na društvenim mrežama: Šta god ko da napiše, to je odlika njega!

Anastasijin 18. rođendan bio je glavna tema prethodnih dana, a sada kada je sve gotovo, ćerka Cece Ražnatović otkriva kako se ona provela.

“Ja sam prezadovoljna, najbitnije mi bilo da se moja porodica i društvo provedu, to se i desilo”, rekla je Anastasija i dodala da nije bilo tenzije na slavlju, kako o da nije očekivala da će njen rođendan privući toliku pažnju.

“Svaka devojka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << moja vršnjakinja slavi 18. rođendan, ne treba da se priča toliko o tome, nisam to očekivala. Nije mi bilo svejedno. Bila sam potpuno opuštena dok sam se spremala, jer sam osećala da će sve biti kako treba, moj osećaj me nikada ne vara”, otkrila je Anastasija u emisiji Ami Dži.

Ona se osvrnula i na komentare na društvenim mrežama.

“Naravno da mi imponuju lepi komentari, ima i negativnih, ali ja se uvek vodim jednim, a to je da reči čoveka su odlika njega. Šta god ko da napiše, to je odlika njega”, rekla je Anastasija, koja privodi kraju prvu godinu fakulteta.

“Prva godina sam fakulteta, studiram biznis i super mi ide. Trenutno se ništa ne dešava posebno, pevala sam vokale na maminom albumu, mogu da kažem da mi se sviđa, sve što sam starija više me privlači”, kaže Anastasija.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.