Anastasija Ražnatović iznenadila sve

Izvor: Story, 01.Nov.2014, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anastasija Ražnatović iznenadila sve

Ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija, već mesecima je ludo zaljubljena, a sada je sve iznenadila rečenicom koju je napisala na Instagramu.

Anastasija Ražnatović, foto: Instagram

Iako su proteklog leta kružile razne glasine o ljubavi između Kostadina Terzića i Anastasije Ražnatović, njih dvoje iz dana u dan dokazuju da njihova ljubav cveta.

Ovako je Anastasija izgledala kao mala devojčica.

Evo kako peva Anastasija >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Ražnatović.

Koliko je ova veza ozbiljna potvrdila je i Anastasija kada je pored svog imena na Instagramu napisala Ja pripadam Kostadinu i tako svima jasno poručila koliko je njihova ljubav jaka.

Izvor: Opera 17
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Anastasija iznenadila pratioce: Ja pripadam Kostadinu!

Izvor: Svet, 01.Nov.2014

Ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija, mnoge je iznenadila ovom izjavom, tačnije opisom koji je dodala na svoj Instagram profil.. Anastasija je već mesecima srećno zaljubljena u Kostadina Terzića, što se i vidi po slikama koje objavljuju na društvenim mrežama.. Da je veza veoma ozbiljna,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.