Anastasija Ražnatović: Dama sam na mamu

Izvor: Svet, 13.Feb.2016, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anastasija Ražnatović: Dama sam na mamu

Anastasija Ražnatović, ćerka Svetlane Cece Ražnatović, smatra da je uvek bila zrelija od svoje generacije, pa samim tim voli i da se oblači otmeno.
“Odgovara mi stil dame. Uvek sam se osećala starije nego što zaista jesam, tako da volim da se oblačim otmeno i damski. Gledala sam mamu i tetku koje su se čitav život oblačile ženstveno i negde je prirodno da ja želim da izgledam kao one. Volim da se našalim kako sam dama na mamu”, kaže kroz smeh >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << za “Blic” Anastasija Ražnatović, a priznaje da i dalje sa zadovoljstvom nosi mamine bunde.
“Trenutno imam tri svoje bunde, ali volim da nosim i mamine. Mama i ja i dalje idemo zajedno u šoping i oblačimo se isto, menjamo garderobu. Tu se ništa nije i ništa se neće promeniti”, kaže šarmantna Anastasija, koja dosta vremena provodi u društvu prijateljica, jer joj dečko nije tu.

– Nijedan poklon majci nikada neće biti dovoljno dobar kao njen poklon tebi – život. ❤️
A photo posted by Anastasija Ražnatović (@raznatovicanastasija) on Jan 7, 2016 at 7:57am PST


“Kostadin nije tu. Trenutno je sa tatom na Kipru, na pripremama. Sutra se vraća, tačno na Dan zaljubljenih, pa ćemo biti zajedno. Nismo još smislili kako ćemo ga provesti, ali ne sumnjam da će biti neko iznenađenje u pitanju. Ja to od njega očekujem”, kaže kroz smeh Cecina naslednica, koja još nije smislila kako će se Kostadinu revanširati.
“Razmišljam šta da mu kupim i kako da ga iznenadim, ali nisam ništa smislila. Imam još jedan dan”, kaže ona.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anastasija Ražnatović: Dama sam na mamu

Izvor: Scandal.rs, 13.Feb.2016

Anastasija Ražnatović, ćerka Svetlane Cece Ražnatović, smatra da je uvek bila zrelija od svoje generacije, pa samim tim voli i da se oblači otmeno...“Odgovara mi stil dame. Uvek sam se osećala starije nego što zaista jesam, tako da volim da se oblačim otmeno i damski. Gledala sam mamu i tetku...

Nastavak na Scandal.rs...

Anastasija Ražnatović: Oduvek sam želela da izgledam kao one!

Izvor: Story, 13.Feb.2016

Ćerka pevačice Svetlane Cece Ražnatović otkriva kako voli da se oblači, kao i ko su joj modni uzori....Foto: Instagram..Anastasija Ražnatović, ćerka pevačice Svetlane Cece Ražnatović, smatra da je uvek bila zrelija od svoje generacije, pa samim tim volim i da se oblači otmeno...Anastasija...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.