Aleksandar Radojičić: I nije neka čast fotografisati se sa Cecom

Izvor: Svet, 19.Apr.2015, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Radojičić: I nije neka čast fotografisati se sa Cecom

Mladi glumac i zvezda filma “Montevideo, Bog te video”, Aleksandar Radojičić, nakon što se fotografisao za jednu naslovnu stranu sa Svetlanom Cecom Ražnatović i Natašom Bekvalac, pred kamerama je rekao kako ne želi da priča o tom slikama, i da ne vidi razlog zašto time treba da se ponosi.
Aleksandar to ovako objašnjava.
“Glupo je da komentarišem, sada treba da objašnjavam >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << šta sam time hteo da kažem. Jesam zadovoljan što sam se slikao sa tih deset kao veličanstvenih. Poenta priče je da neću da pričam o tim stvarima i ljudima koje ne znam. Poštujem njih što su dame, ali je razlika u tome šta je čast, a šta zadovoljstvo. One su profesinalci u svom poslu i zato se nalaze na toj naslovnoj strani. Ne pratim preterano tu vrstu muzike, poštujem ih jer su uspešne u svom poslu i ima mnogo ljudi koji ih slušaju. Ne pratim ni njihov rad i ne mogu da kažem da mi je čast kada glumim sa nekim glumcem kojem sam se divio ceo život”, kaže Aleksandar, a piše “Alo”.
On ne misli da je pogrešio u svemu što je izjavio.
“Nemam razloga da se nekome izvinjavam ili pravdam”, objasnio je mladi glumac.
Pogledaj vesti o: Ceca,   Montevideo

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksandar Radojičić: I nije neka čast fotografisati se sa Cecom

Izvor: Scandal.rs, 19.Apr.2015

Mladi glumac i zvezda filma “Montevideo, Bog te video”, Aleksandar Radojičić, nakon što se fotografisao za jednu naslovnu stranu sa Svetlanom Cecom Ražnatović i Natašom Bekvalac, pred kamerama je rekao kako ne želi da priča o tom slikama, i da ne vidi razlog zašto time treba da se ponosi...Aleksandar...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.