Aleksandar Radojičić: I nije neka čast fotografisati se sa Cecom

Izvor: Scandal.rs, 19.Apr.2015, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Radojičić: I nije neka čast fotografisati se sa Cecom

Mladi glumac i zvezda filma “Montevideo, Bog te video”, Aleksandar Radojičić, nakon što se fotografisao za jednu naslovnu stranu sa Svetlanom Cecom Ražnatović i Natašom Bekvalac, pred kamerama je rekao kako ne želi da priča o tom slikama, i da ne vidi razlog zašto time treba da se ponosi.

Aleksandar to ovako objašnjava.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<
“Glupo je da komentarišem, sada treba da objašnjavam šta sam time hteo da kažem. Jesam zadovoljan što sam se slikao sa tih deset kao veličanstvenih. Poenta priče je da neću da pričam o tim stvarima i ljudima koje ne znam. Poštujem njih što su dame, ali je razlika u tome šta je čast, a šta zadovoljstvo. One su profesinalci u svom poslu i zato se nalaze na toj naslovnoj strani. Ne pratim preterano tu vrstu muzike, poštujem ih jer su uspešne u svom poslu i ima mnogo ljudi koji ih slušaju. Ne pratim ni njihov rad i ne mogu da kažem da mi je čast kada glumim sa nekim glumcem kojem sam se divio ceo život”, kaže Aleksandar, a piše “Alo”.

On ne misli da je pogrešio u svemu što je izjavio.

“Nemam razloga da se nekome izvinjavam ili pravdam”, objasnio je mladi glumac.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.