Izvor: HotSport.rs, 26.Nov.2014, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALARMANTNO NA CRVENOM KRSTU: I Ceca Kitić štrajkuje glađu za spas Radničkog!

Najbolja rukometašica svih vremena Svetlana Ceca Kitić štrajkuje glađu! Predsednica RK Radnički pridružila se Stanki Pejović, potpredsednici Sportskog društva Radnički, koja je štrajk glađu otpočela pre pet dana. Gladuje i Ljubinko Veselinović, predsednik Skupštine Sportskog društva Radnički i proslavljeni bokser, zbog problema u kojem se taj kolektiv već dugo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nalazi i praktično je pred gašenjem.

Sportskom društvu sa Crvenog krsta isključeni su struja i grejanje, a prema rečima potpredsednice zaposleni zbog toga ne mogu da rade da bi skupili novac za dugove.
Grejanje je u salama u kojima Krstaši treniraju isključeno još pre dve godine, a od prošlog četvrtak nema ni struje.
Dug elektranama Sportskog društva Radnički je oko pet miliona dinara, a nastao je od osnovnog duga od dva miliona…
U Radničkom su se odlučili na štrajk glađu, a u Partizanu je pre nekoliko dana jedan radnik hteo da se obesi zbog neisplaćenih zarada..
 

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Svetlana Kitić štrajkuje glađu!

Izvor: Press, 26.Nov.2014

Najbolja rukometašica svih vremena radikalnim protestom skreće pažnju na velike probleme Sportskog društva Radnički sa Crvenog Krsta. . Potpredsednika SD Radnički Stanka Pejović počela je pre pet dana štrajk glađu...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.