TRAMPE, NAPUSTI INTERNET Bivši agent CIA planira da KUPI TVITER zbog predsednika

Izvor: Blic, 24.Avg.2017, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAMPE, NAPUSTI INTERNET Bivši agent CIA planira da KUPI TVITER zbog predsednika

Bivši agent CIA Valeri Plejm Vilson započela je kampanju kupovine društvene mreže Tviter, s ciljem da se američkom predsedniku Donaldu Trampu onemogući pristup omiljenom sredstvu komunikacije.

Ona je izjavila da su Trampove objave na Tviteru u kojima ohrabruje belce rasiste i promoviše nasilje protiv novinara štetne za državu, ali da je, takođe, nedavno dostigao novi nivo opasnosti pretnjama nuklearnim ratom protiv Severne Koreje.

- Vreme je da ga ugasimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - izjavila je Plejmova u pozivu na donacije na sajtu za skupljanje fondova.

Plan Plejmove je jednostavan, mada je malo verovatno da će uspeti. Plejmova mora da prikupi milijardu dolara da bi kupila jedan deo društvene mreže i iskoristila svoj uticaj da ubedi Tviter da Trampu zabrani pristup, prenosi AFP.

- To je mala cena koju bismo platili da se Trampu oduzme njegov najmoćniji megafon i spreči stravičan nuklearni rat - napisala je Plejmova.
Pogledaj vesti o: CIA

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.