Pogledajte trejler za “Procep”, prvi srpski naučno-fantastični film (video)

Izvor: Svet, 11.Feb.2016, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte trejler za “Procep”, prvi srpski naučno-fantastični film (video)

Od producenata filmova “Mamula” i “Zona mrtvih” dolazi “Procep” Dejana Zečevića, koji je najavljen kao prvi srpski naučno-fantastični film.
Ovaj uzbudljivi naučno-fantastični triler će premijerno biti prikazan na ovogodišnjem Festu, a u redovnu distribuciju kreće 28. aprila.
Glavne uloge tumače ikona horor žanra Ken Foree, slovenačka glumica Katarina Cas, srpska zvezda Dragan Mićanović, talentovani Denis Murić, kao i živa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << legenda američke televizije Monti Markam.
Liz Vejd, agentkinja CIA, koja je “spavač” u Beogradu, dobija zadatak da se pridruži timu srpskih i američkih agenata koji su poslati da nađu američki špijunski satelit koji se srušio negde u Srbiji, i da izvuku informacije koje bi otkrile misteriju zašto je došlo do pada. Međutim, kada stignu na lokaciju otkriće da je umesto satelita nešto drugo došlo iz svemira, nešto što nije sa ovog sveta. Dok im vreme ističe, agenti će morati da se izbore sa zlom koje ih okružuje i da shvate šta se dogodilo u svemiru, pre nego što nastupi apokalipsa. Na mestu na kojem su se obreli smrt je mrtva.

 
Pogledaj vesti o: CIA

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte trejler za “Procep”, prvi srpski naučno-fantastični film (video)

Izvor: Scandal.rs, 11.Feb.2016

Od producenata filmova “Mamula” i “Zona mrtvih” dolazi “Procep” Dejana Zečevića, koji je najavljen kao prvi srpski naučno-fantastični film...Ovaj uzbudljivi naučno-fantastični triler će premijerno biti prikazan na ovogodišnjem Festu, a u redovnu distribuciju kreće 28. aprila...Glavne...

Nastavak na Scandal.rs...

Dragan Mićanović u PROCEP-u: Prvi srpski naučno-fantastični film! VIDEO

Izvor: Svet plus, 12.Feb.2016, 13:28

Priv srpski uzbudljivo naučno-fantastični triler će premijerno biti prikazan na ovogodišnjem Festu 6. marta u 22h u Sava Centru a u redovnu distribuciju kreće 28. aprila...Glavne uloge tumače ikona horor žanra Ken Fori, slovenačka glumica Katarina Čas, srpska zvezda Dragan Mićanović, talentovani...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.