Izvor: Scandal.rs, 17.Jan.2017, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nutricionisti tvrde da ove 3 namirnice treba da konzumirate svaki dan

Naravno, ne treba ni ovo shvatiti bukvalno – to ne znači da svakog dana treba da konzumirate sve tri namirnice, ali bar jedna od njih trebalo bi da se nađe na vašem jelovniku, i to najbolje kao deo doručka.

1. Zobena kaša

Ovsena kaša je možda i najbolji izbor za doručak. Reč je o zdravom, a praktičnom i prsitupačnom oborku koji možete da konzumirate u svakom trenutku, kako na poslu, tako i kući. Priprema se sa melkom ili vodom, a u nju možete da dodate >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i još zdravih sastojaka poput čia ili lanenih semenki, komadiće banane ili šumskog voća, grčki jogurt, med, koštunjavo voće… Ovsena kaša obezbeđuje veliki nivo energije, ali vas i dugo drži sitim.

Pročitajte i… Ovih 11 superzdravih namirnica će vas ojačati, ali i prolepšati tokom zime
Pogledaj vesti o: Grčka,   Pčelarstvo

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Nutricionisti tvrde da ove 3 namirnice treba da konzumirate svaki dan

Izvor: Svet, 17.Jan.2017

Kada biste pitali nutricioniste šta na vašoj trpezi treba da stoji gotovo svakog dana, kako bi unapredili svoje zdravlje, ali i (p)ostali vitki, oni bi svoj odgovor mogli da svedu na tri namirnice. . Foto: Guliver/Getty Images Naravno, ne treba ni ovo shvatiti bukvalno – to ne znači da svakog dana...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.