Troje Pazaraca nestalo bez traga

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2015, 06:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje Pazaraca nestalo bez traga

Dok se u Novom Pazaru i okolini intenzivno tragalo za penzionerom Džekom Numanovićem (80) i štićenicom Specijalne bolnice u Kovinu Jelenom Savić (30), o kojima već mesec dana nema nikakvih informacija, nestala je i domaćica Hajrija Pašović (59) kojoj se svaki trag izgubio negde na putu od graničnog prelaza Brnjak do Novog Pazara.

Porodice nestalih su u šoku i strahuju da su njihovi najrođeniji možda oteti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i ubijeni. Prava misterija je i motiv eventualnog kidnapovanja jer niko od troje nestalih kod sebe nije imao veću količinu para!

Ramiz Pašović, sin nestale Hajrije, kaže da je prošle subote njegova majka autobusom iz Novog Pazara pošla u Kosovsku Mitrovicu da poseti ćerku.

- Prema informacijama koje sam dobio od nekih putnika, majka je vraćena s albanskog dela integrisanog prelaza Brnjak, jer joj dokumenta nisu bila ispravna. Jedno vreme je čekala u blizini prelaza, a potom je zaustavila jedno vozilo i zamolila vozača da je vrati do Novog Pazara. Posle toga joj se gubi svaki trag... Ne znamo o kojem je vozilu reč, ko je njime upravljao, ne znamo ni da li je to vozilo došlo do Novog Pazara ili je od Ribarića skrenulo ka Tutinu ili Crnoj Gori. Sve smo prijavili policiji i sve pretražili, ali nikakvih tragova nema. Još se nadam da će se pojaviti, možda se izgubila ili negde zalutala, ne verujem da je neko imao raloga je otme ili ubije - priča Ramiz.

U novopazarskoj policiji ističu da intenzivno tragaju za nestalom Hajrimom Pašović, ali i za Džekom Numanovićem i Jelenom Savić.

* pobegla iz Specijalne neuropsihijatrijske bolnice u Kovinu i krenula ka Novom Pazaru.

* bežala je i ranije, ali je najčešće je odmah dolazila kući.

* porodica strahuje da je Jelena oteta i odvedena u neku od javnih kuća, budući da je jednom prilikom ranije tamo nađena posle bekstva iz bolnice.

- Alarmirali smo kolege u celoj Srbiji, ali zasad nema nikakvih rezultata. Nadamo se srećnom okončanju drame, ali u ovom trenutku ne možemo ništa da isključimo - rekao je izvor "Vesti" iz novopazarske policije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.