Kfor blokirao puteve prema Zubinom potoku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2012, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kfor blokirao puteve prema Zubinom potoku

ZUBIN POTOK -

Vojnici Kfora jutros su blokirali sve putne pravce koji vode prema Zubinom potoku i administrativnom prelazu Brnjak na severu Kosova.

Kako saznaje Tanjug, u toku je akcija onesposobljavanja alternativnog putnog pravca preko sela Banje koji su Srbi iz Ibarskog kolašina koristili od izbijanja krize prošlog leta kako bi dolazili ili odlazili na sever Kosova.

Alternativni putni pravac preko ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sela bio je dugačak oko tri kilometra i zaobilazio je jedan od dva zvanična prelaza na severu pokrajine, Brnjak.

Magistralni putni pravac Kosovska Mitrovica-Ribariće u mestu Zupče od 8 sati je blokiran, a italijinski vojnici Kfora nisu dozvolili Tanjugovom novinaru da tuda prođe.

Kfor je blokirao i putni pravac Zvečan-Zubin potok na punktu u Jagnjenica, a na obe lokacije vojnici su razvukli bodljikavu žicu i preprečili oklopna vozila.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kfor blokirao sve puteve ka Zubinom potoku

Izvor: Kurir, 16.Jun.2012

U toku je akcija onesposobljavanja alternativnog putnog pravca preko sela Banje..ZUBIN POTOK - Vojnici Kfora jutros su blokirali sve putne pravce koji vode prema Zubinom potoku i administrativnom prelazu Brnjak na severu Kosova...U toku je akcija onesposobljavanja alternativnog putnog pravca preko sela...

Nastavak na Kurir...

Kfor bodljikavom žicom blokirao puteve prema Brnjaku i Zubinom Potoku

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jun.2012

BEOGRAD - Pripadnici Kfora jutros su blokirali sve puteve prema Zubinom Potoku i administrativnom prelazu Brnjak na sjeveru Kosova.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.