Napadači na Brisa Tatona na slobodi

Izvor: Mondo, 06.Apr.2015, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadači na Brisa Tatona na slobodi

Vladan Suvajac i Branimir Četnik, navijači Partizana osuđeni u slučaju ubistva Brisa Tatona, pušteni su u iz Centralnog zatvora, gde su izdržavali kaznu za učestvovanje u napadu na Francuza.

Foto: screenshot,YouTube

Suvajac i Četnik su pušteni u petak 3. aprila pošto su odslužili dve trećine kazne od osam i po godina, piše “Blic”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Na Četnikovom Facebook profilu, baš na dan puštanja, osvanuo je indikativan status: „I robija prođe, al mala nevesta ne...“, praćen porukama njegovih prijatelja, koji mu čestitaju na izlasku iz zatvora. „Neka to sve bude neki ružan san... bitno je da si sada tu“, navodi se u jednoj od brojnih čestitki.

Dvojica puštenih navijača uhapšena su 18. septembra 2009. zajedno s još sedmoricom učesnika u tuči, dan nakon prebijanja Brisa Tatona. Suvajac i Četnik su tokom suđenja uporno negirali da su učestvovali u usmrćivanju Francuza.

Odlukom beogradskog Višeg suda iz januara 2011, Suvajac i Četnik su osuđeni na 14 godina zatvora. Ipak, tu presudu je godinu dana kasnije preinačio Apelacioni sud osudivši navijače na osam i po godina
Pogledaj vesti o: Serija Mala Nevesta

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Napadači na Brisa Tatona na slobodi

Izvor: Press, 06.Apr.2015

Vladan Suvajac i Branimir Četnik, navijači Partizana osuđeni u slučaju ubistva Brisa Tatona, pušteni su u iz Centralnog zatvora, gde su izdržavali kaznu za učestvovanje u napadu na Francuza. . Suvajac i Četnik su pušteni...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.