NA METI HAKERA Objavljena degutantna fotografija na profilu Branislava Lečića!

Izvor: Blic, 12.Jan.2017, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA METI HAKERA Objavljena degutantna fotografija na profilu Branislava Lečića!

Srpski glumac Branisalv Lečić doživeo je neprijatnost kada mu je hakovan profil na društvenoj mreži Fejsbuk i kada su sa istog slane poruke uznemirujućeg sadržaja, sa degutantnim fotografijama.

Lečić se obratio prijateljima na Fejsbuku i zamolio ih da prijave profil koji je otvoren pod njegovim imenom, a koji je lažan.

- Dragi prijatelji,botovi stalno otvaraju lažne profile i privatnim porukama >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uznemiravaju poštovaoce moga rada. Ovo je treći u poslednjih mesec dana. Zamolio bih vas da ga zajedničkim snagama ugasimo. Unapred se zahvaljujem. Vaš Leka - napisao je Lečić, a onda dodao:

- Ovo je samo jedan od načina na koji se uznemiravaju moji poznanici - stoji u opisu fotografije na kojoj se može videti navodna gola fotografija Branislava Lečića.
Pogledaj vesti o: Branislav Lečić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) BRANISLAV LEČIĆ NA METI HAKERA: Objavljena eksplicitna slika na profilu poznatog glumca

Izvor: Kurir, 12.Jan.2017

...Korisnici Fejsbuka misle da im je glumac slao degutantne slike, pa je Lečić je rešio da se oglasi na svom pravom profilu i upozori sve svoje fanove na prevaru..(FOTO) NINA RADULOVIĆ PREKINULA TIŠINU: Evo šta je rekla nakon RAZVODA od Branislava Lečića.."Dragi prijatelji, botovi stalno otvaraju...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.