Lecic ima Instagram profil ali niko ne bi izvalio da je njegov

Izvor: medio.rs, 24.Avg.2016, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lecic ima Instagram profil ali niko ne bi izvalio da je njegov

Branislav Lečić je relativno skoro napravio Instagram profil, a njegove fotke pokazuju da ima ozbiljnu strategiju da zbuni fanove.

Branislav Lečić je zbog nove uloge promenio imidž pustivši brkove, koje ne skida ni kad se kamere ugase, mada će neki konstatovati da na tim slikama više liči na Lazu Ristovskog, na primer, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << nego na Leku kakvog ga znamo.

Sličan zbun mogao bi da izazove i "šmekerska" fotka za trpezarijskim stolom sa sedom bradom, tompusom i naočarima za sunce. Ipak, fanovi su ga provalili - i podržali komentarima da je "ovo već ozbiljan imidž" i da pokazuje da je "svakim danom bolji frajer".

Čini se da je to i plan, a ovu akciju šmekerisanja na Instagramu zapravo je pokrenula njegova supruga, Nina Lečić, fotkom s plaže na kojoj Leka pozira uvučenog stomaka i pogleda koji se gubi u daljini...

U svakom slučaju, izgleda da se glumac baš dobro zeza.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.