Uhapšeni dok su obrađivali zasad indijske konoplje

Izvor: Cafe.ba, 01.Jul.2015, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni dok su obrađivali zasad indijske konoplje

Lica čiji su inicijali S.Š. i S.A. uhapšena su u momentu dok su obrađivala zasad indijske konoplje na imanju u vlasništvu lica R.K. iz Kozarske Dubice, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Prijedor.

U akciji "Plantaža 2015" policija je pronašla i oduzela 35 stabljika indijske konoplje, a u pretresu porodične kuće u vlasništvu lica R.K. prepravljenu vojnu pušku "M48".

Okružnom tužilaštvu Banjaluka biće dostavljeni izvještaji protiv R.K. zbog nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih materija, te protiv S.Š i S.A. zbog neovlašćene proizvodnje i prometa opojnih droga.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni dok su obrađivali zasad indijske konoplje

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jul.2015

PRIJEDOR - Lica čiji su inicijali S.Š. i S.A. uhapšena su u momentu dok su obraćivala zasad indijske konoplje na imanju u vlasništvu lica R.K. iz Kozarske Dubice, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Prijedor...U akciji "Plantaža 2015" policija je pronašla i oduzela 35 stabljika indijske...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.