Sutra kiša, moguć grad ponegdje na istoku i sjeveru

Izvor: Cafe.ba, 01.Avg.2015, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra kiša, moguć grad ponegdje na istoku i sjeveru

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti nestabilno vrijeme sa čestom kišom i lokalnim pljuskovima, a ponegdje na istoku i sjeveru moguće su i nepogode sa gradom i jakim vjetrom.

Tokom noći i jutra više oblaka biće u zapadnim i jugozapadnim krajevima, a ponegdje je moguća kiša ili rjeđi pljusak, dok će u ostalim krajevima biti promjenljivo, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Prijepodne će se zadržati promjenljivo oblačno >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << vrijeme uz sunčane intervale, a od sredine dana jači razvoj oblačnosti donosi nestabilnost sa kišom i lokalnim pljuskovima, ponegdje na istoku i sjeveru moguće nepogode sa gradom i jakim vjetrom.

Jutarnja temperatura biće od 12 do 18, na jugu do 23, a najviša dnevna od 27 do 32, na jugu i jugoistoku 35 stepeni Celzijusovih.

Vjetar će biti slab do umjeren, sjeverni i sjeveroistočni, pri grmljavinskim procesima na udare i jak.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica 18, Bihać i Sokolac 23, Mrkonjić Grad, Bugojno, Novi Grad i Kupres 24, Sarajevo i Srebrenica 25, Banjaluka, Doboj, Prijedor, Foča, Tuzla i Zenica 26, Bijeljina i Gradačac 27, Gacko i Livno 29, Višegrad i Neum 30, Bileća 33, Trebinje 34 i Mostar 35 stepeni Celzijusovih.

U Republici Srpskoj od 3. do 5. avgusta ponovo će biti sunčano i veoma toplo vrijeme.

U ponedjeljak, 3. avgusta, biće sunčano i veoma toplo vrijeme, dok su popodne mogući kiša i pljuskovi, češći u Hercegovini i Podrinju, a ponegdje na sjeveru.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 13 do 19, na jugu do 25, a najviša dnevna od 29 do 33, a na jugu i sjeveru 35 stepeni Celzijusovih.

U utorak, 4. avgusta, biće sunčano i veoma toplo, a rijetki pljuskovi su mogući na jugozapadu. Najviša dnevna temperatura vazduha biće od 28 do 34, na jugu do 37 stepeni Celzijusovih.

U srijedu, 5. avgusta, sunčano i još toplije, uz najvišu dnevnu temperaturu od 29 do 36, na jugu Hercegovine do 38 stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Danas kiša i lokalni pljuskovi

Izvor: Cafe.ba, 02.Avg.2015, 09:20

BIJELJINA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti nestabilno vrijeme sa čestom kišom i lokalnim pljuskovima, a ponegdje na istoku i sjeveru moguće su i nepogode sa gradom i jakim vjetrom...Najviša dnevna temperatura vazduha biće od 27 do 32, na jugu i jugoistoku 35 stepeni Celzijusovih...Jutros...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.