Šamac: Srednja škola otvara smjer fizioterapeutski tehničar

Izvor: Cafe.ba, 03.Maj.2015, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šamac: Srednja škola otvara smjer fizioterapeutski tehničar

ŠAMAC - Srednja škola "Nikola Tesla" u Šamcu planira da naredne školske godine upiše pet odjeljenja sa ukupno 140 učenika, a prvi put biće omogućen i upis na smjer fizioterapeutski tehničar.

"Ove godine planiramo da upišemo po jedno odjeljenje gimnazije, te smjerove ekonomski tehničar, farmaceutski tehničar, fizioterapeutski tehničar i automehaničar-bravar sa po 28 učenika", rekao je Srni direktor Srednje škole Milivoje Džombić.

Navodeći da ove godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << deveti razred završava 147 učenika na ovom području, Džombić je rekao da Srednja škola može primiti i više učenika iz okolnih opština.

"Pripremili smo informator za učenike završnih razreda osnovne škole i upoznali ih o zanimanjima koje nudimo. Nastojimo da upišemo što veći broj učenika", kaže Džombić.

On je podsjetio da su ovoj srednjoj školi prošle godine formirana dva nova odjeljenja - farmacetski tehničar i laborantski tehničar, te da se pokazalo da su ove godine najbolji uspjeh na tromjeseču imali farmaceuti.

Džombić ističe da ova škola ima kvalitetne nastavne kadrove i dobre smjerove za upis.

"Mislim da ne postoji nijedan valjan razlog da naši učenici odu u drugu opštinu da se školuju", zaključio je Džombić.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Šamac: Srednja škola otvara smjer fizioterapeutski tehničar

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Maj.2015

ŠAMAC - Srednja škola "Nikola Tesla" u Šamcu planira da naredne školske godine upiše pet odjeljenja sa ukupno 140 učenika, a prvi put biće omogućen i upis na smjer fizioterapeutski tehničar..."Ove godine planiramo da upišemo po jedno odjeljenje gimnazije, te smjerove ekonomski tehničar, farmaceutski...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.