Potvrđeni kandidati za ministre u Savjetu ministara

Izvor: Cafe.ba, 27.Feb.2015, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeni kandidati za ministre u Savjetu ministara

Na sastanku lidera SDS Mladena Bosića, PDP Mladena Ivanića i NDP Dragana Čavića sa predsjedavajućim Savjeta ministara BiH Denisom Zvizdićem u Banjaluci, bilo je riječi o sastavu novog Savjeta ministara.

I zvanično su potvrđeni kandidati za ministarske fotelje. Kandidat za ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa je Mirko Šarović, za ministra inostranih poslova je Igor Crnadak a za ministra za bezbjednost Dragan Mektić, piše RTRS.

Potvrđeni su i kandidati >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << za zamjeničke fotelje. Tako je kandidat za zamjenika ministra civilnih poslova NDP-ov Đorđe Miličević, za zamjenika ministra odbrane SDS-ovac Boris Jerinić. A kandidat za zamjenika ministra za ljudska prava takođe SDS-ovac Predrag Jović.

Predsjedavajući Savjeta ministara BiH Denis Zvizdić izjavio je da je siguran da će do 11. marta biti formiran Savjet ministara BiH.

"Siguran sam da će do 11. marta biti završen proces formiranja Savjeta ministara BiH jer bi u suprotnom bilo teško objasniti građanima BiH zbog čega se odugovlači sa tim procesom", rekao je Zvizdić danas novinarima u Banjaluci.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potvrđeni kandidati za ministre u Savjetu ministara

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Feb.2015

Na sastanku lidera SDS Mladena Bosića, PDP Mladena Ivanića i NDP Dragana Čavića sa predsjedavajućim Savjeta ministara BiH Denisom Zvizdićem u Banjaluci, bilo je riječi o sastavu novog Savjeta ministara...I zvanično su potvrđeni kandidati za ministarske fotelje. Kandidat za ministra spoljne trgovine...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.