Omogućeno slanje i prijem novca sa poštanskih šaltera

Izvor: Cafe.ba, 06.Okt.2015, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omogućeno slanje i prijem novca sa poštanskih šaltera

Korisnici poštanskih usluga u Republici Srpskoj i Srbiji od danas imaju mogućnost slanja i prijema novca sa bilo kojeg šaltera pošte, zahvaljujući saradnji "Pošta Srpske" i "Pošte Srbije".

Iz preduzeća "Pošte Republike Srpske" saopšteno je da je korisnicima omogućen brz, jednostavan, pristupačan, siguran i povoljan način prenosa novca.

"Novac do primaoca stiže najkasnije za 30 minuta, a za korištenje ove usluge potrebna je samo lična karta", navodi se >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << u saopštenju.

Iz "Pošta Srpske" napominju da je ovo najjeftiniji način slanja novca.

Više informacija o ovoj usluzi može se naći na internet portalu www.postesrpske.com ili pozivom broja 1371 - poštanskog "Halo centra".

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.