Obilazak bolnica u Doboju i Istočnom Sarajevu

Izvor: Cafe.ba, 05.Maj.2015, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obilazak bolnica u Doboju i Istočnom Sarajevu

- Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić sastao se danas sa zamjenikom direktora konsultantske kuće "Samo arhitekte i inženjeri" /Samoo Architects and Engineers/ iz Južne Koreje Kimom Te Hunom i konsultantom Darenom Kimom sa kojima je posjetio bolnice u Doboju i Istočnom Sarajevu.

Predstavnici konsultantske kuće posjetili su lokacije u Srpskoj na kojima bi trebalo da bude realizovan projekat "Koreja četiri", saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću.

Ova konsultantska kuća će pružiti tehničku podršku Vladi Republike Srpske za predaju finalne aplikacije za koreansku Kaeksim banku.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.