Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Apr.2015, 07:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NSRS danas o socijalnom zbrinjavanju radnika

Razmatranjem informacije o realizaciji Strategije razvoja obrazovanja Republike Srpske 2010.-2014. godine, za prošlu godinu, u Banjoj Luci će danas biti nastavljena treća sjednica Narodne skupštine Republike Srpske. Poslanici će razmatrati i Informaciju o realizaciji Osnova programa socijalnog zbrinjavanja radnika u 2014. godine.

Poslanici bi na današnjoj sjednici trebalo da razmatraju i informacije o ostvarivanju prava izbjeglica, raseljenih osoba i povratnika, te o provođenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << Strategije sigurnosti saobraćaja na putevima Republike Srpske 2013.-2022. godina u 2014. godini.

Bit će riječi i o Prijedlogu odluke o davanju saglasnosti za izdavanje garancije Republike Srpske za kreditno zaduženje “Toplane” Prijedor, kod Evropske banke za obnovu i razvoj po Projektu „Centralno grijanje Prijedor“.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Rasprava o realizaciji Strategije razvoja obrazovanja

Izvor: Capital.ba, 21.Apr.2015

BANJALUKA, Razmatranjem informacije o realizaciji Strategije razvoja obrazovanja Republike Srpske 2010-2014 godine za prošlu godinu, u Banjaluci je nastavljena sjednica Narodne skupštine Republike Srpske. Poslanici će razmatrati i informaciju o ostvarivanju prava izbjeglica, raseljenih lica i povratnika,...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.