Kasipović na konferenciji o zaštiti lica koja prijavljuju korupciju

Izvor: Cafe.ba, 28.Maj.2015, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasipović na konferenciji o zaštiti lica koja prijavljuju korupciju

BANJALUKA - Ministar pravde Republike Srpske Anton Kasipović prisustvovaće sutra u Banjaluci konferenciji čiji je cilj predstavljanje pravne analize o mogućim zakonodavnim rješenjima kada je riječ o zaštiti lica koja prijavljuju korupciju.

Organizator skupa pod nazivom "Zaštita lica koja prijavljuju korupciju u Republici Srpskoj - perspektive i međunarodna iskustva" je Ministarstvo pravde Republike Srpske, u saradnji sa "Politikal kapitalom" za jugoistočnu Evropu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba <<

Konferencija će biti održana u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske, najavljeno je iz Biroa Vlade za odnose sa javnošću.

Snimatelji i fotografi kadrove mogu zabilježiti u 10.45 časova, a izjave za medije predviđene su u 11.00 časova.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Kasipović na konferenciji o zaštiti lica koja prijavljuju korupciju

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Maj.2015

BANJALUKA - Ministar pravde Republike Srpske Anton Kasipović prisustvovaće sutra u Banjaluci konferenciji čiji je cilj predstavljanje pravne analize o mogućim zakonodavnim rješenjima kada je riječ o zaštiti lica koja prijavljuju korupciju...Organizator skupa pod nazivom "Zaštita lica koja prijavljuju...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.