Golićeva na svečanosti obilježavanje 25 godina Hidroelektrana na Drini

Izvor: Cafe.ba, 27.Jan.2015, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golićeva na svečanosti obilježavanje 25 godina Hidroelektrana na Drini

BANJALUKA - Ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić danas će u Višegradu prisustvovati svečanosti povodom obilježavanja 25 godina rada "Hidroelektrana na Drini" i krsne slave ovog preduzeća.

Iz Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju najavljeno je da će Golićeva svečanosti u Višegradu prisustvovati u ime Vlade Republike Srpske.

Obilježavanje jubileja i krsne slave preduzeća "Hidroelektrane na Drini" Višegrad počinje prijemom gostiju koji je planiran u Upravi ovog preduzeća u Andrićgradu sa početkom u 12.30 časova.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.