Dvanaest godina od ubistva Jovanovića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Maj.2016, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvanaest godina od ubistva Jovanovića

Povodom 12 godina od ubistva glavnog urednika lista "Dan", Duška Jovanovića, za koje se još ne znaju niti počinioci niti nalogodavci, na mjestu na kojem je ubijen vijenac je položio ministar unutrašnjih poslova Goran Danilović. To je prvi put da zvaničnik Vlade odaje počast ubijenom Jovanoviću. Duško Jovanović ubijen je 27. maja 2004. godine, nakon što je izašao iz redakcije, a istražitelji do danas nijesu otkrili ko je ispalio smrtonosne hice.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

"OVA TEMA TEK POČINJE" Crnogorski ministar nudi nagradu za informaciju o ubistvu urednika lista "Dan"

Izvor: Blic, 27.Maj.2016

Novi crnogorski ministar unutrašnjih poslova Goran Danilović najavio je da će na sednici Vlade Crne Gore aktuelizovati raspisivanje novčane nagrade za informacije o ubistvu glavnog i odgovornog urednika lista "Dan" Duška Jovanovića, koje je izvršeno pre 12 godina...Danilović je danas, kad se...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.